Blog

Kolekcia Bang & Olufsen Multiroom: Určená pre milovníkov hudby

Kombinácia Bang & Olufsen Multiroom Collection vás každodenne bude tešiť krásou hudby a dizajnu. Ľahké poklepanie na reproduktore ráno, ktorý spúšťa vašu obľúbenú muziku ku káve - k voľnému plynutiu energizujúcich večerných melódií, Multiroom Collection napĺňa celú vášu domácnosť štýlovým zvukom.


Filozofia každého produktu v kolekcii Multiroom je, že vaše pripojené bezdrôtové reproduktory by nemali byť nesmelé či obyčajné, ale výrazné a pôsobivé z hľadiska dizajnu a spracovania, rovnako ako váš nábytok. Koniec koncov, nikto nevyberá presne rovnaké stoličky a stoly pre každú izbu svojho domu.


Máme vynikajúce multiroom riešenia. Krásny dizajn, vynikajúci zvuk a excelentná remeselná zručnosť. Kvality, ktoré sú pre našich zákazníkov dôležité. Žijeme v domoch, ktoré sú osobité a odrážajú to, kým sme. A ľudia sú jedineční - väčšina iných multiroomových systémov nie je, hovorí Marie Kristine Schmidtová, viceprezidentka Brand, Design & Marketing.

 
TOUCH-TO-JOIN


Bang & Olufsen má dlhú históriu inteligentných multiroom riešení a od 80-tich rokov ponúka pokročilé pripojené audio systémy. Dnes sú možnosti plynulého streamovania a distribúcie hudby doma takmer neobmedzené: nepotrebujete drôty alebo technické znalosti na to, aby ste mohli prevádzkovať Bang & Olufsen Multiroom Collection - ten funguje ihneď po vybraní z krabice.

 
Produkty sú prepojené v spojitom a užívateľsky prívetivom bezdrôtovom systéme, ktorý je možné ovládať prostredníctvom mobilných zariadení - alebo jednoduchým poklepaním na reproduktory. Pri vašom pohybe doma sa jednoducho dotýkajte multiroom produktov a tie sú okamžite a bezproblémovo spojené so zvyškom produktov. Vyberte si, či chcete prehrávať inú hudbu v rôznych miestnostiach, alebo nechajte rovnakú melódiu prúdiť po celej vašej domácnosti.

 
Hudbu môžete prehrávať priamo z hudobných aplikácií pomocou obľúbených technológií, ako je napríklad Chromecast, Apple AirPlay alebo Bluetooth, alebo si zvoľte úplny zážitok z Bang & Olufsen prostredníctvom novej Bang & Olufsen Appky.

 
MULTIROOM ZOSTAVA


Spoločnosť Bang & Olufsen ponúka šesť krásnych špičkových bezdrôtových reproduktorov s označením  Bang & Olufsen Multiroom Collection, medzi ktorými sú prenosný kužeľovitý bezdrôtový reproduktorový systém BeoSound 1 či BeoSound 2 až po pokročilý bezdrôtový hudobný systém BeoSound 35 s jeho pôsobivým a ozdobným rozpätím krídla. Zahrnuté sú aj nedávno predstavené multifunkčné reproduktory Beoplay M3 a Beoplay M5, signifikantný hudobný streamingový systém Beoplay A9 a soundsystem Beosound Shape.

 
Integrované riešenie Bang & Olufsen multiroom umožňuje ľahko doplňovať systém novými produktmi, a to vrátane televízorov Bang & Olufsen a iných reproduktorov. Bang & Olufsen multiroom dokonca vie spolupracovať s klasickými produktmi Bang & Olufsen viacerých generácií.

 

Autor: Multiroom